ΑΕΑΠ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2 (Vintage)

Τυχεροί οι λιγοστοί θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Αγίας Παρασκευής και του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα VINTAGE.
Τελικός νικητής η ομάδα μας σ’ ένα παιχνίδι – διαφήμιση για το βόλεϊ, όπου δεν έλειψαν τα ράλι σε ωραίες φάσεις, τα δυνατά καρφιά, οι εξαιρετικές άμυνες και τα δύσκολα σέρβις. Το παιχνίδι έδειξε από το ξεκίνημά του ότι θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του. Η ομάδα της ΑΕΑΠ επικράτησε πολύ δύσκολα στο πρώτο σετ με 25-23, με την ομάδα του Πανιωνίου να ανταποδίδει και να ισοφαρίζει με το ίδιο σκορ στο 2ο σετ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους στο 3ο σετ και απέδειξαν πόσο δυνατό και καλοδουλεμένο σύνολο είναι, βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες, τελειώνοντας πολλές από τις κόντρες που τους παρουσιάστηκαν και – παρά την αντίδραση της ΑΕΑΠ- το κέρδισαν με 25-18. Στο 4ο σετ έγινε η μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έφτασε να είναι πίσω στο σκορ με 19-11 και όλα έδειχναν να οδηγούσαν σε μία εύκολη επικράτηση του Πανιωνίου στο σετ και στο παιχνίδι. Ο προπονητής και αρχηγός της ΑΕΑΠ με έξυπνες αλλαγές τακτικής πέτυχε να πλησιάσει, να ισοφαρίσει το σκορ κι έτσι η ομάδα μας γύρισε το σετ υπέρ της με 25-22, επιτυγχάνοντας ένα σερί 14-2.
Η ψυχολογία ήταν πλέον υπερ μας και στο ται μπρέικ οι έμπειροι παίκτες της ΑΕΑΠ, έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και ολοκλήρωσαν το τελευταίο σετ με 15-7, κατακτώντας μία μεγάλη νίκη.

Πολιτική Cookies