Η Διοίκηση της ΑΕΑΠ σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχει επωμισθεί την ευθύνη της αναζήτησης και εξασφάλισης οικονομικών πόρων που θα συμβάλλουν στην σωστή και εύρυθμη λειτουργεία του τμήματος.

Η οικονομική ενίσχυση μέσω χορηγιών μαζί με της συνδρομές των μελών αποτελούν τον σημαντικότερο οικονομικό πόρο του τμήματος.

Όλοι εμείς στην ΑΕΑΠ λειτουργούμε έχοντας ως επίκεντρο τα παιδιά, κινούμαστε με βάση την ανιδιοτελή προσφορά, και στοχεύουμε στην ανάπτυξη αθλητών και αθλητριών με γνώμονα όχι μόνο την σωματική και τεχνική ανάπτυξη, αλλά και την κοινωνικοποίηση τους γιατί γίνονται μέλη μιας ομάδας, επικοινωνούν με κανόνες, καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και τον αλληλοσεβασμό.

Για όσους από εσάς έχετε την δυνατότητα, εμπνέεστε και πιστεύετε την προσπάθεια μας, δημιουργήσαμε μία ανταποδοτική κάρτα οικονομικής ενίσχυσης των 10€. Κάθε οικονομική συμβολή μικρή ή μεγάλη, όταν αθροίζεται βοηθάει να βελτιώσουμε τις υποδομές του γηπέδου, των υλικών που χρησιμοποιούν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, και παράλληλα δίνει μια σημαντική «ανάσα».

Ανταποδοτικά σε συνεργασία με τα ψητοπωλεία    Ο Πρόεδρος”, το OPUS Cafe, Euromedica Αγίας Παρασκευής και το Chillbox παρέχονται στους κατόχους της κάρτας οικονομικής ενίσχυσης :

 Έκπτωση 10% για παραγγελίες delivery για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και για χρήση εντός των καταστημάτων από τα ψητοπωλεία “Ο Πρόεδρος”.

 Έκπτωση 10% απο το OPUS CAFE

 Έκπτωση 10% απο το Chillbox

– Δωρεάν συμμετοχή ασφαλισμένου με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ και 10% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο σε περίπτωση που δεν υπάρχει παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ από το Euromedica Αγίας Παρασκευής 

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις εκπτωτικές κάρτες στις προπονήσεις των παιδιών από μέλη του ΔΣ, από τους εφόρους ή τους προπονητές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977677171.

Ο Πρόεδρος

Έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας μέλους , για παραγγελίες delivery για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και για χρήση εντός των καταστημάτων  “Ο Πρόεδρος”

chillbox

Έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας μέλους

Opus Coffee & more

Έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας μέλους

Αιγαίου Πελάγους & Γραβιάς, Αγία Παρασκευή, 
21 0601 6419

Euromedica

Δωρεάν συμμετοχή ασφαλισμένου με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ

10% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο σε περίπτωση που δεν υπάρχει παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ

Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά για το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου 16, Τηλ.: 2106004000, email: info.agparaskevi@euromedica.gr

Πολιτική Cookies