Ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας.

Στον Πρόεδρο η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη!

Για αυτό έχουμε το δικό μας πιστοποιημένο Εργαστήριο Κρεάτων, όπου καθημερινά προετοιμάζονται τα προϊόντα και τα αποστέλλουμε στα καταστήματα μας, εξασφαλίζοντας για εσάς και τα παιδιά σας την καλύτερη ποιότητα. Όλα τα κρέατά μας και οι πρώτες ύλες μας είναι από πιστοποιημένους προμηθευτές  τα οποία διαχειριζόμαστε μόνο με φυσικό τρόπο χωρίς καμία χρήση πρόσθετων συντηρητικών και ενισχυτικών γεύσης.

ballaspromotion

Η εταιρεία μας είναι η ιστορικότερη στην Ελλάδα, από το 1959, που ασχολείται με διαφημιστικά, επιχειρηματικά, προωθητικά δώρα.

Η πρώτη εταιρεία «Ανδρέας Μπάλλας Εμποροδιαφημιστική» ιδρύθηκε με αντικείμενο την εισαγωγή και κατασκευή διαφημιστικών δώρων.

Σήμερα λειτουργούν 2 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο:

BALLAS PROMOTION ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΥΙΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΛΑ Ο.Ε.

ALTERLIFE

Ζήσε την ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE εμπειρία
που υπόσχεται να σου αλλάξει την ζωή!
Στην ALTERLIFE σχεδιάσαμε – και συνεχώς εξελίσσουμε – μοναδικά, state of the art προπονητικά πρωτόκολλα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσένα,
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ALTERLIFE!

SKIN IT

Μάρκα ρούχων ιδιαίτερης και υψηλής αισθητικής, με διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό και παρουσία σε διεθνείς Εβδομάδες Μόδας. Για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει δυναμική και να ξεχωρίζει.

chillbox

Να σου πούμε ένα μυστικό; Μία φορά στα chillbox είναι αρκετή για να γυρίζεις ξανά και ξανά και ξανά. Γιατί; Γιατί μόνο εδώ μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τον συνδυασμό που σε κάνει πραγματικά χαρούμενο, χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν!

Κατασκευαστής αθλητικών ειδών

Με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην ένδυση, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις περισσότερες απαιτήσεις της σύγχρονης άθλησης. Οι δυνατότητες που παρέχουμε πάνω στο αθλητικό ρούχο, είναι άπειρες.

Το μότο μας:
Εσείς φαντάζεστε, εμείς δημιουργούμε“.

Πολιτική Cookies