Κοπή πίτας ΑΕΑΠ

Με επιτυχία έκοψε την βασιλόπιτά της η ΑΕΑΠ το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Κλειστό γήπεδο της Νότου.

Σε γιορτινό κλίμα, με γεμάτες τις κερκίδες του γηπέδου από γονείς και αθλητές των τμημάτων της ΑΕΑΠ και παρουσία του δημάρχου κ. Μυλωνάκη Γιάννη, πήρε τον λόγο ο γ.γ. της ΑΕΑΠ κ. Γκιζιώτης Ανδρέας ο οποίος αναφέρθηκε στην δράση της ΑΕΑΠ, στις Ακαδημίες και στα αγωνιστικά της τμήματα και στις  επιδόσεις τους στα πρωταθλήματα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Γυναικεία ομάδα η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και στην εξαιρετική φετινή της επίδοση στην 4η θέση του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Επίσης έκανε αναφορά για την πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα της Β Εθνικής της Ανδρικής μας ομάδας.

Πολύ δυνατή και η παρουσία στο πρωτάθλημα των Κορασίδων μας οι οποίες συνεχίζουν τους αγώνες τους στο πρώτο γκρούπ του πρωταθλήματος τους.

Η ομάδα Vintage επίσης κάνει σοβαρή παρουσία στο πρωτάθλημα της και φιλοδοξεί να ανέβει κατηγορία. Πράγματι, τα κατάφερε ήδη, και έχει ανέβει στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος της.

Έκανε κάλεσμα να έρθουν να εκπαιδευθούν στις Ακαδημίες μας περισσότερα παιδιά και τόνισε την σημασία του Αθλητισμού στην ζωή των παιδιών που σφυρηλατεί υγιής χαρακτήρες, πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα τους.

Ευχαρίστησε τον δήμο για την οικονομική στήριξη που δίνει στην ΑΕΑΠ και γενικότερα στον Αθλητισμό της πόλης μας αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Μετά έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους μια καλή νέα χρονιά με υγεία,ευτυχία και επιτυχίες για όλους.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Αντωνοπούλου – Πανάγου Ηλέκτρα, μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΑΠ και Έφορος της Ανδρικής μας ομάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μυλωνάκης Γιάννης,

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» ο πρώην δήμαρχος κ. Σταθόπουλος Γιάννης, «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» ο κ. Σάρκουλας Βασίλειος, «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» ο κ. Οικονόμου Γιώργος, «Λαϊκή Συσπείρωση» ο κ. Τσιμπουκάκης Ηλίας και «Όραμα για την Αγία Παρασκευή» ο κ. Τσιαμπάς Κώστας.

Επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Διακογιάννης Πέτρος, ο αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Γουργούλης Κώστας και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρου Σπύρος.

Από την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ο πρόεδρος κ. Πάνου Γιάννης, από την Σάντα (ποδόσφαιρο) ο κ. Συριόπουλος Γιάννης, από την Ένωση Γονέων η κα Στελλίνα Χαιρέτη και από την «Αλληλεγγύη για όλους» ο κ. Νεκταρίδης Γιώργος.

Από τον Συλλόγο «Άγιος Ιωάννης» η πρόεδρος του κα Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα.

Μαζί μας ο επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΑΠ κ. Δημακόπουλος Θανάσης, η αντιπρόεδρος κ. Αργυρώ Μπονάρου και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Κανελόπουλος Θοδωρής και κ. Τριποδιανός Μανώλης.

Παρούσα η γυναικεία μας ομάδα με τον προπονητή της κ. Μακρόπουλο Γιάννη και τον γυμναστή της κ. Γιαννακόπουλο Αγγελή, ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας κ. Πούλιος Άκης με παίκτες της ομάδας, ο κ. Μαρούτσης Γιώργος και ο κ. Μουρούτης Βαγγέλης προπονητές Ακαδημιών και αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας Vintage.

Και του χρόνου με υγεία!

Πολιτική Cookies